AplusReclame

Signing en belettering zorg

Wij werken voor ziekenhuizen en zorginstellingen

Aplusreclame is al meer dan twintig jaar ervaren in signing en belettering. Zo ontwikkelen wij indoor signing, outdoor signing, wagenparkreclame en meer. Dit doen wij voor uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder ziekenhuizen en zorginstellingen.

  • Ervaren merkspecialisten

  • Divers aanbod

  • Allround partner

Voor tal van zorginstellingen

In de loop der jaren hebben wij voor tal van zorgklanten gewerkt, zoals Bravis ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom. In 2015 zijn het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal en het Lievensberg ziekenhuis Bergen op Zoom gefuseerd. Ze gingen gezamenlijk verder onder de naam Bravis ziekenhuis. De naamsverandering moest natuurlijk op tal van plekken aangepast worden: van de grote logo’s op het ziekenhuis tot de bewegwijzering binnen én buiten het ziekenhuis. Een immense klus waar wij met veel plezier op terugkijken.

Signing en belettering voor jouw zorginstelling?

Werk je bij een ouderenzorginstelling, gehandicaptenzorginstelling, ziekenhuis, huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum, fysiotherapiepraktijk of andere zorginstelling? Dan kunnen wij de signing en belettering van jouw instelling verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.