AplusReclame

Aanplakzuilen

In Nederlandse steden en dorpen staan tal van aanplakzuilen. Deze aanplakzuilen worden ook wel ‘vrije aanplakplaatsen’ genoemd: hier mag iedereen posters, flyers en affiches op plakken, zoals posters voor festivals, flyers over lokale initiatieven en affiches voor een goed doel. Ben je werkzaam bij de gemeente en wil je in jouw gemeente ook dergelijke zuilen plaatsen? Kies dan voor de maatwerk aanplakzuilen van Aplusreclame!

Aanplakzuilen op maat

In onze werkplaats maken wij de zuilen volledig op maat. Wij werken onder andere met hout en metaal en we vervaardigen hiermee de meest unieke en functionele aanplakzuilen. De aanplakzuilen hebben een chique ontwerp: ze zijn gemaakt van degelijke materialen, ze kunnen tegen een stootje én ze kunnen indien gewenst worden voorzien van de gemeentenaam. Ook is het mogelijk om de aanplakzuil uit te rusten met verlichting, zodat de posters, flyers en affiches van bovenaf verlicht worden. Zo is de aanplakzuil óók in het donker goed zichtbaar!

Interesse in maatwerk aanplakzuilen?

Wil je meer weten over de aanplakzuilen van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.