AplusReclame

Akoestische doeken

Heb je in jouw bedrijfspand, showroom of winkel last van een slechte akoestiek? Wanneer de aanwezigen met elkaar praten, dan kan dit een vervelend geluid opleveren. Denk bijvoorbeeld aan schelle geluiden, galmen en echo’s. Dit geldt ook voor de muziek die uit de boxen klinkt: de muziek klinkt blikkerig en komt niet tot z’n recht. Wil je de geluidskwaliteit verbeteren en wil je rust creëren? Maak gebruik van akoestische plafonddoeken of wanddoeken. Aplusreclame vertelt je er graag meer over.

Doeken met geluidsabsorberende eigenschappen

Akoestische doeken kunnen aan het plafond of aan de wand worden bevestigd, bijvoorbeeld met speciale bevestigingspanelen. De doeken kunnen ook worden gespannen, zodat de desbetreffende ruimte een strakke look & feel krijgt. Akoestische doeken beschikken over geluidsabsorberende eigenschappen: ze voorkomen dat geluiden terugkaatsen. Op deze manier voorkom je vervelende geluiden, zoals schelle geluiden, galmen en echo’s. Dit zorgt niet alleen voor een betere geluidskwaliteit en een goede verstaanbaarheid: het geeft ook rust en de aanwezigen kunnen zich beter concentreren. Aplusreclame kan de doeken in alle gewenste afmetingen leveren én plaatsen. Daarnaast kunnen we de doeken in nagenoeg alle kleuren laten ontwikkelen: precies wat past bij jouw huisstijl!

Interesse in akoestische doeken?

Wil je meer weten over de akoestische doeken van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.