AplusReclame

Bewegwijzering indoor

In sommige gebouwen is het lastig om de weg te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsverzamelgebouw, ziekenhuis of school. Wanneer er in deze gebouwen geen bewegwijzering is, dan raak je de weg snel kwijt. Wil je de bezoekers van jouw pand helpen, zodat ze de weg kunnen vinden? Zorg voor goede en duidelijke bewegwijzering! Aplusreclame helpt je graag bij indoor bewegwijzering, zoals signing, bebording en plattegronden.

Goede en duidelijke bewegwijzering

Waar zijn de toiletten? Waar is de receptie? En waar is de wachtkamer? Met goede bewegwijzering vinden jouw bezoekers eenvoudig de weg en komen ze van A naar B. Kies bijvoorbeeld voor duidelijke verwijzingen met plafondbordjes, wandbordjes, signaalborden, vluchtrouteborden en naamborden. De bewegwijzering moet je op een opvallende plek hangen en de bordjes moeten slechts op één manier geïnterpreteerd kunnen worden. Werk bijvoorbeeld met tekst én icoontjes. Bij de ingang van het pand kan ook een plattegrond worden geplaatst (eventueel kan de plattegrond ook op iedere verdieping terugkomen). Met behulp van de plattegrond kunnen jouw bezoekers zelfstandig de weg vinden. Hebben ze alsnog vragen, dan kunnen ze natuurlijk altijd terecht bij jouw receptiemedewerkers.

Interesse in indoor bewegwijzering?

Wil je meer weten over indoor bewegwijzering van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.