AplusReclame

Bouwborden

Ben je werkzaam bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, projectontwikkelingsbedrijf, woonstichting of architectenbureau en werk je aan een bouwproject? Denk bijvoorbeeld aan een nieuwbouw- of renovatieproject. Dan wil je op de bouwlocatie een bouwbord plaatsen. Met een bouwbord worden omwonenden en voorbijgangers geïnformeerd over het bouwproject. Bij Aplusreclame vind je kwalitatief hoogwaardige bouwborden. Deze worden voorzien van jouw bedrijfsnaam en bedrijfslogo, evenals de benodigde bouwinformatie.

Bouwborden met een stevige constructie

De bouwborden van Aplusreclame hebben een stevige constructie. Ze kunnen tegen een stootje en zijn bestand tegen diverse weersinvloeden. De bouwborden worden vormgegeven door onze graphic designer. Voldoet het ontwerp aan jouw wensen, dan gaan we aan de slag met de realisatie! De borden worden voorzien van een fullcolour bedrukking (bijvoorbeeld met behulp van een folie). De bouwborden worden vervolgens geplaatst en gemonteerd door onze monteurs. Zij beschikken over een VCA-certificaat en kunnen de borden op veilige en verantwoorde wijze monteren. Moet je vooraf nog een vergunning aanvragen bij de gemeente? Indien gewenst kunnen wij dit voor onze rekening nemen!

Interesse in bouwborden?

Wil je meer weten over de bouwborden van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.