AplusReclame

Bouwborden, verkoopborden en verhuurborden

Is jouw makelaarskantoor en immobiliënkantoor bezig met een nieuwbouwproject? Dan wil je op de bouwlocatie een bouwbord plaatsen. Met een bouwbord worden omwonenden en voorbijgangers geïnformeerd over het bouwproject. Aplusreclame levert kwalitatief hoogwaardige bouwborden. Daarnaast kan je door Aplusreclame ook aantrekkelijke verkoopborden en verhuurborden laten ontwikkelen.

Projectborden met een stevige constructie

Onze bouwborden, verkoopborden en verhuurborden hebben een stevige constructie. Ze kunnen tegen een stootje en zijn bestand tegen diverse weersinvloeden. De borden worden vormgegeven door onze graphic designer. Voldoet het ontwerp aan jouw wensen, dan gaan we aan de slag met de realisatie. De borden worden voorzien van een fullcolour bedrukking (bijvoorbeeld met behulp van een folie). De bouwborden worden vervolgens geplaatst en gemonteerd door onze monteurs. Zij beschikken over een VCA-certificaat en kunnen de borden op veilige en verantwoorde wijze monteren. Moet je vooraf nog een vergunning aanvragen bij de gemeente? Indien gewenst kunnen wij dit voor onze rekening nemen!

Interesse in projectborden voor bouw, verkoop en verhuur?

Wil je meer weten over de bouwborden, verkoopborden of verhuurborden van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.