AplusReclame

Carwrap

Beschik je over een wagenpark en wil je de bedrijfsvoertuigen voorzien van een professionele look & feel? Kies voor carwrap! Bij carwrapping worden bedrijfsauto’s, bestelbussen, aanhangers, vrachtwagens en bussen ingepakt in een speciale folie. Deze folie beschikt bijvoorbeeld over een fullcolour print of print in één kleur. Tegen relatief lage kosten geef je jouw bedrijfsvoertuigen een metamorfose.

Bedrijfswagens personaliseren met bedrukte folie

Met carwrapping geef je jouw bedrijfsvoertuigen in één klap een nieuwe uitstraling. Je kan de wagens personaliseren, bijvoorbeeld met jouw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of bedrijfskleuren. Vooraf maken onze graphic designers een ontwerp op maat. Voldoet deze aan jouw wensen, dan kunnen wij jouw bedrijfsvoertuigen in folie inpakken. Bij Aplusreclame kan je kiezen voor uiteenlopende soorten folie, zoals folie met een glanzende afwerking of een matte afwerking. Kies voor een metallic folie of een folie met structuur. De folies zijn van zeer goede kwaliteit en kunnen tegen een stootje. En helemaal prettig: carwrap is niet voor eeuwig. Wil je de bedrijfsauto’s inruilen, dan kan je de folie eenvoudig verwijderen.

Interesse in carwrapping?

Wil je meer weten over carwrapping van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.