AplusReclame

Coronamiddelen

Het coronavirus (COVID) houdt ons momenteel in z’n greep. We werken zoveel als mogelijk thuis, we maken geen onnodige uitstapjes en we beperken onze sociale contacten. Op deze manier willen we de verspreiding van het coronavirus tegengaan. Ontvang je bezoekers op kantoor, in jouw winkel of op jouw zorginstelling en wil je hen wijzen op de geldende coronamaatregelen? Aplusreclame ontwikkelt verschillende coronamiddelen, zoals vloerstickers, informatiebordjes en desinfectiezuilen.

Routing en signing in jouw bedrijf

Wanneer je bezoekers ontvangt, wil je hen een veilig en aangenaam verblijf bieden. Zo moeten bezoekers anderhalve meter afstand van elkaar houden, mogen ze elkaars handen niet schudden en moeten ze – indien gewenst – een mondkapje dragen. Je kan bezoekers op professionele wijze attenderen op de geldende coronamaatregelen. Denk bijvoorbeeld aan informatiebordjes met daarop de huisregels. Deze bordjes kunnen worden geplaatst bij de entree, bij de toiletten en bij de pantry’s. Daarnaast kunnen we ook vloerstickers ontwikkelen, waarop looproutes staan aangegeven. Zo voorkom je dat bezoekers rakelings langs elkaar lopen.

Desinfectiezuilen en hygiënestations

Een andere mogelijkheid is het ontwikkelen van maatwerk desinfectiezuilen of hygiënestations. Wij kunnen vrijstaande desinfectiezuilen ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen. De zuilen bestaan onder andere uit een zeepdispenser met handdesinfectiemiddel, een handdoekdispenser en een prullenbak (voor het weggooien van handdoekjes). De zuilen plaats je bij de ingang van jouw bedrijf of instelling, zodat bezoekers bij binnenkomst hun handen kunnen desinfecteren. Geef jouw wensen aan ons door en wij ontwerpen graag een professionele desinfectiezuil die past bij de uitstraling van jouw bedrijf of instelling.

Interesse in onze coronamiddelen?

Wil je meer weten over de coronamiddelen van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.