AplusReclame

Dakbord auto

Veel bedrijven beschikken over bedrijfsauto’s. Heb jij verschillende bedrijfsauto’s en wil je deze auto’s voorzien van een opvallende reclameboodschap? Dat is mogelijk! Kies bijvoorbeeld voor een daknaambord of een lesautobord. Dit is een bord dat je op het dak van de auto plaatst – net als het lesbord op een lesauto. Het bord kan je voorzien van jouw reclame-uiting of van jouw bedrijfslogo en bedrijfsnaam.

Mogelijkheden daknaamborden

Aplusreclame ontwikkelt daknaamborden voor uiteenlopende opdrachtgevers. Niet alleen voor rijscholen die hun lesauto’s willen voorzien van een dakbord, maar ook voor reclamebureaus, consultancybedrijven, promotionele bedrijven en meer. De borden zijn gemaakt van aluminium en hebben een aerodynamisch ontwerp. Ze kunnen worden bevestigd met een magneetvoet óf ze kunnen worden geplaatst op het imperiaal van de auto (met een speciale beugelconstructie). De dakborden kunnen worden voorzien van verlichting, zodat de boodschap óók in het donker goed zichtbaar is!

Interesse in dakborden voor auto’s?

Wil je meer weten over de autodakborden van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.