AplusReclame

Doekframes

Ben je werkzaam bij een makelaarskantoor of immobiliënkantoor en wil je een spandoek met doekframe bestellen? Met dit spandoek kan je een nieuw nieuwbouwproject aanprijzen of kan je aangeven dat een bedrijfspand te koop staat. Bij Aplusreclame leveren wij moderne en mooie doekframes, geschikt voor tal van spandoeken. Ontdek de mogelijkheden.

Mogelijkheden in spandoekframes

De spandoekframes van Aplusreclame zijn verkrijgbaar in nagenoeg alle afmetingen en vormen: of je nu een vierkant, ovaal, rond of rechthoekig doekframe nodig hebt. Wij leveren de populaire doekframes van steigerbuizen, maar ook exclusieve doekframes met een sierlijke lijst. De spandoekframes worden geleverd met een handig ophang- of bevestigingssysteem, zodat het frame op professionele wijze kan worden opgehangen. Indien gewenst kan het spandoekframe worden geleverd met een speciaal lichtframe, zodat het geheel belicht kan worden. De doekframes van Aplusreclame kunnen zowel binnen áls buiten worden gebruikt.

Interesse in doekframes?

Wil je meer weten over de doekframes van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.