AplusReclame

Etalagedisplays

De etalage van jouw makelaarskantoor of immobiliënkantoor leent zich uitstekend voor het promoten van alle koophuizen en huurhuizen. Tal van mensen lopen langs jouw kantoor en stoppen om het woningaanbod in de etalage te bekijken. Presenteer de woningen op een professionele en aantrekkelijke wijze en maak gebruik van de etalagedisplays van Aplusreclame!

Raampresentatiesysteem voor makelaars en immo’s

Aplusreclame maakt etalagedisplays op maat. In onze werkplaats maken we prachtige displays, bijvoorbeeld van staal, aluminium, plexiglas of RVS. De displays kunnen worden voorzien van een kabel- en stangensysteem met kaarthouders, zodat je hier alle kaarten met beschikbare woningen aan kan hangen. De displays kunnen worden voorzien van ledverlichting. Zo kunnen mensen ook ’s avonds het actuele woningaanbod bekijken – óók wanneer jouw kantoor gesloten is. Indien gewenst is het ook mogelijk om de etalagedisplays digitaal te maken, bijvoorbeeld met een scherm waar alle huurwoningen en koopwoningen op worden getoond.

Interesse in etalagedisplays?

Wil je meer weten over de etalagedisplays van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.