AplusReclame

Fleetmarking

Ben je directeur of manager van een bedrijf en beschik je over een wagenpark? De bedrijfsvoertuigen in het wagenpark moeten een professionele en uniforme uitstraling hebben. Dit kan je bewerkstelligen door alle bedrijfsauto’s te voorzien van mooie belettering. Zo kan je jouw bedrijfslogo, bedrijfsnaam, afbeelding of contactgegevens op de bedrijfsauto’s plaatsen. Hiermee vallen de voertuigen éxtra op en maak je reclame voor jouw bedrijf!

Fleetmarking van jouw bedrijfsvoertuigen

Aplusreclame kan jouw volledige wagenpark voorzien van nieuwe belettering of bestickering. Bedrijfsauto’s, bestelbussen, aanhangers, vrachtwagens en bussen … nagenoeg alle soorten bedrijfsvoertuigen kunnen wij bestickeren en voorzien van een professionele en aantrekkelijke look & feel. Kies je voor een subtiele bestickering met logo óf ga je voor een fullcolour carwrap? Bij een fullcolour carwrap wordt het gehele bedrijfsvoertuig ingepakt in folie, bijvoorbeeld een folie met jouw huisstijlkleuren, een bijzondere print of een opvallende afbeelding. Fleetmarking voeren wij uit bij jou op locatie óf bij ons op locatie. Wat jij wilt.

Interesse in fleetmarking?

Wil je meer weten over fleetmarking van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.