AplusReclame

Freesteksten

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. Ontvang je klanten of bezoekers in jouw winkel of op jouw bedrijf? Dan wil je een verpletterende indruk op hen maken. Een prachtige inrichting, een speelse uitstraling en een gemoedelijke sfeer … Wil je jouw winkel of bedrijfspand aankleden, kies dan voor freesteksten. Aplusreclame kan dit voor jou verzorgen!

Mogelijkheden in freesteksten

Freesteksten bestaan uit losstaande vormen en letters. Deze kan je naast elkaar plaatsen, zodat er een woord ontstaat (bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam met logo). De losse vormen en letters worden op een muur, gevel of ontvangstbalie geplaatst. Met afstandshouders worden ze zorgvuldig gemonteerd. Freesletters zijn beschikbaar in uiteenlopende materialen, zoals kunststof, MDF, dibond en RVS. Je kan zelf de grootte van de letters kiezen, want wij maken de letters zelf in onze werkplaats. De freesteksten kunnen op verschillende manieren worden belicht. Bijvoorbeeld door ze aan de binnenzijde of achterzijde te voorzien van led-verlichting óf door ze te voorzien van losse lampen (letterlampen).

Interesse in freesteksten?

Wil je meer weten over de freesteksten van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.