AplusReclame

Glasdecoratie

Bestaat jouw bedrijfspand uit glazen scheidingswanden en grote raampartijen? Deze ramen zorgen voor natuurlijk lichtinval en een ruimtelijke en open sfeer. Wil je in de spreekruimtes of kantoren iets meer privacy, bijvoorbeeld wanneer je met een klant overlegt? Dat kan! Aplusreclame kan de glazen wanden in jouw kantoor voorzien van decoratieve raamfolie.

Mogelijkheden in glasdecoratie

De folie is ondoorzichtig en zorgt voor voldoende privacy. De folie kan je bevestigen op uiteenlopende glazen wanden in jouw bedrijfspand, zoals ramen, scheidingswanden en schuifdeuren. In de folie is een decoratie gesneden. Denk bijvoorbeeld aan het logo van jouw bedrijf, jouw bedrijfsnaam, een bijzondere afbeelding of een leuke quote. Ook kan je in de folie een woord terug laten komen, zoals ‘Vergaderruimte’, ‘Showroom’ of ‘Kantoor’. Hoewel de folie ondoorzichtig is, laat het wel voldoende (dag)licht binnen. Daarnaast kan je kiezen voor een folie in fullcolour, zoals oranje, blauw, groen of andere kleur. Indien gewenst kunnen we ook werken met warmtewerende folie of zonwerende folie. In deze folie zitten speciale ‘uv-absorbers’.

Interesse in glasdecoratie?

Wil je meer weten over glasdecoratie van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.