AplusReclame

Led-signing en led-lijnen

Maak kennis met de meest exclusieve vorm van signing: maak kennis met led-signing. Bij Aplusreclame kan je terecht voor led-signing en led-lijnen. Deze led-lijnen worden aan de gevel van jouw bedrijfspand bevestigd, zodat de contouren van jouw pand worden verlicht. Dit zorgt voor een zeer exclusieve en aantrekkelijke uitstraling!

Verlicht contouren van bedrijfspand

Het paradepaardje van Aplusreclame is led-signing. Voor diverse opdrachtgevers werken wij met led-lichtlijnen. Deze lichtlijnen worden aan jouw bedrijfspand bevestigd, zodat de daklijn geaccentueerd wordt. Voorbijgangers kunnen van heinde en verre jouw bedrijfspand zien, bijvoorbeeld vanaf de snelweg. De contouren van jouw bedrijfspand worden uitgelicht, bijvoorbeeld in een blauwe, groene of oranje kleur. Kies de kleur die past bij jouw bedrijfskleuren of bedrijfslogo, en Aplusreclame maakt de led-lijnen op maat. De led-lijnen worden geplaatst en gemonteerd door onze monteurs. Zij beschikken over een VCA-certificaat en kunnen de lijnen op veilige en verantwoorde wijze monteren. Moet je vooraf nog een vergunning aanvragen bij de gemeente? Indien gewenst kunnen wij dit voor onze rekening nemen!

Interesse in led-signing en led-lijnen?

Wil je meer weten over de led-signing en led-lijnen van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.