AplusReclame

Lichtreclame

Wil je jouw bedrijfspand, showroom of kantoorpand éxtra op laten vallen, zodat voorbijgangers niet om jouw bedrijf heen kunnen? Maak gebruik van lichtreclame en versier de gevel van jouw bedrijfspand! Aplusreclame heeft veel ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en monteren van aansprekende en opvallende lichtreclame. Onze lichtreclame is van een hoogwaardige kwaliteit en is volledig op maat gemaakt.

Jouw logo of bedrijfsnaam op de gevel

Wil jij jouw logo of bedrijfsnaam tonen op de gevel van jouw pand? Bij Aplusreclame maken we bij lichtreclame gebruik van speciale lichtbakken. Deze lichtbakken worden van binnenuit verlicht met led-lampen. Led-lampen zijn niet alleen energiezuinig: ze zorgen bovendien voor een mooie en egale verlichting. Zo wordt jouw lichtreclame op een zeer aantrekkelijke manier gepresenteerd en maken nog meer mensen kennis met jouw bedrijf. De lichtbakken zijn gemaakt van een stevige omkasting van aluminium en een glasplaat van acrylaat. Wil je gebruikmaken van neonverlichting? Dat is uiteraard ook mogelijk. In dit geval worden de lichtbakken voorzien van neonlampen.

Interesse in lichtreclame?

Wil je meer weten over de lichtreclame van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.