AplusReclame

Parkeerplaatssigning

Regelmatig verwelkom je klanten, bezoekers en leveranciers op jouw bedrijf. Om hen op een professionele en aangename manier te ontvangen, is het belangrijk dat het parkeerterrein op orde is. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende parkeerplekken, zodat jouw klanten, bezoekers en leveranciers altijd kunnen parkeren en niet eindeloos op zoek moeten naar een parkeerplek. Het parkeerterrein kan je professioneel inrichten met behulp van parkeerborden en duidelijke bewegwijzering. Aplusreclame ontfermt zich over jouw parkeerplaatssigning!

Parkeerbordjes met bedrijfslogo en aanvullende tekst

Voor tal van bedrijven en organisaties ontwerpen wij parkeerplaatssigning, zoals parkeerbordjes met bedrijfslogo en aanvullende tekst (‘Bezoekers’, ‘Leveranciers’, ‘Medewerkers’ of ‘Directie’). Deze parkeerbordjes worden bij jouw parkeerplaatsen geplaatst, zodat bezoekers gelijk weten waar ze mogen parkeren. Ook kunnen wij bij de ingang van het parkeerterrein een bord plaatsen met aanvullende informatie over het parkeren. De parkeerbordjes zijn leverbaar in uiteenlopende vormen en groottes. Ze kunnen worden gemonteerd op een paaltje, hek of wand. Indien gewenst kunnen de bordjes worden voorzien van led-verlichting, reflectoren en een anti-graffiticoating.

Interesse in parkeerplaatssigning?

Wil je meer weten over parkeerplaatssigning van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.