AplusReclame

Portacabins

Organiseer je een evenement en maak je op jouw event gebruik van een portacabin? Een portacabin is een modulaire unit of cabine: deze kan gemakkelijk verplaatst en geplaatst worden. Het doet bijvoorbeeld dienst als tijdelijk informatiepunt, tijdelijk kantoorgebouw, tijdelijk leslokaal of tijdelijke bouwkeet. Portacabins worden doorgaans geleverd in een vaste kleur, zonder veel poespas. Wil je de portacabin bij jouw event, bedrijf of instelling laten aansluiten? Besticker de unit in jouw huisstijlkleuren of met jouw logo!

Tijdelijke units laten bestickeren

Aplusreclame heeft ervaring in het bestickeren van portacabins, bijvoorbeeld voor evenementen en beurzen. De portacabin wordt met raamfolie beplakt. Je kan ervoor kiezen om enkele delen te beplakken óf je kiest voor full wrap. Hierbij wordt de gehele buitenkant voorzien van een folie met jouw huisstijl of andere gewenste afbeelding. Indien gewenst kan je de portacabin ook van binnen bestickeren, bijvoorbeeld met een afbeelding van een kantoorinterieur.

Interesse in de bestickering van portacabins?

Wil je meer weten over de portacabins van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.