AplusReclame

Raamstickers

Als makelaarskantoor of immobiliënkantoor heb je tal van huizen te koop of te huur. Om deze huizen aan te duiden, kan je werken met raamstickers. Deze stickers zijn voorzien van jouw bedrijfslogo, bedrijfsnaam en contactgegevens en plaats je op de woningen die te koop of te huur zijn. Op deze manier zien voorbijgangers gelijk welke woningen te koop of te huur zijn! Aplusreclame kan deze raamstickers voor jou ontwikkelen. Voordelig, snel en gemakkelijk!

Raamstickers op maat

De raamstickers van Aplusreclame zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en varianten, zoals ‘Te koop’, ‘Te huur’, ‘Verkocht’ en ‘Verhuurd’. De stickers ontwerpen we samen met jou. Onze graphic designer maakt een ontwerp op maat en legt deze aan jou voor. Ga je akkoord met het ontwerp, dan gaan we over op de realisatie. We printen de stickers met een fullcolour bedrukking en leveren deze bij jou af. Vervolgens kan je de raamstickers inzetten waar jij wil. Zo heb je voordelig, snel en gemakkelijk een professionele reclame-uiting.

Interesse in raamstickers?

Wil je meer weten over de raamstickers van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.