AplusReclame

Reclamezuilen

Wil jij reclame maken voor jouw bedrijf of instelling? Je kan kiezen voor gevelreclame met lichtbakken, maar je kan ook kiezen voor reclamezuilen. Deze zuilen zitten niet aan jouw bedrijfspand vast, maar ze staan los. Vaak zijn de reclamezuilen geplaatst vóór het bedrijfspand, bijvoorbeeld bij de entree of ingang. Bij Aplusreclame maken wij kwalitatief hoogwaardige reclamezuilen. Verlicht én onverlicht.

Reclamezuil met jouw logo of bedrijfsnaam

Een reclamezuil is een staand object van aluminium en een glasplaat van acrylaat. De vorm van de zuil kan verschillen: van ovaal tot vierkant en van rechthoekig tot een speciale vorm (bijvoorbeeld de vorm van jouw bedrijfslogo). De zuil is geplaatst in de grond en is aan de voor- en achterzijde te bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfslogo of een bedrijfsnaam. Op deze manier weten voorbijgangers welk bedrijf er gevestigd is en weten bezoekers dat ze aan het juiste adres zijn. De zuil kan van binnenuit verlicht worden, bijvoorbeeld met led-verlichting of neonverlichting. Op deze manier is de reclamezuil óók in het donker goed zichtbaar!

Interesse in reclamezuilen?

Wil je meer weten over de reclamezuilen van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.