AplusReclame

Roll-up banners

Neem je deel aan een beurs en wil je jouw beursstand aankleden met informatiebanners? Of wil je in de ontvangsthal van jouw bedrijf een banner plaatsen, zodat je bezoekers kan informeren over een actie of evenement? Kies in deze gevallen voor een roll-up banner. Aplusreclame ontwerpt én ontwikkelt deze gemakkelijke roll-up banners!

Mogelijkheden roll-up banners

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn roll-up banners oprolbare spandoeken of banieren. De banners zitten opgerold in een cassette. Wanneer je de cassette op de grond zet, kan je het spandoek uitrollen. Zet de bovenzijde vast aan een aluminium standaard (eveneens bijgeleverd) en je hebt een staande banner. In een handomdraai zet je de roll-up banners op. Onze roll-up banners worden geleverd met cassette met spandoek, aluminium standaard en een handige draagtas. Het spandoek kan aan één of twee zijden bedrukt worden met een fullcolour bedrukking. Wil je éxtra opvallen, dan kan je de roll-up banner zelfs voorzien van verlichting of spots.

Interesse in roll-up banners?

Wil je meer weten over de roll-up banners van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.