AplusReclame

Vitrinekasten en informatiekasten

Veel mensen kijken bij makelaarskantoren en immobiliënkantoren naar alle huizen die te koop staan. Ze staan voor de etalage van jouw kantoor en bekijken het huidige aanbod. Presenteer alle actuele koophuizen en huurhuizen in een professionele vitrinekast of informatiekast. Aplusreclame kan deze vitrinekasten en informatiekasten ontwerpen, leveren én plaatsen.

Presentatiekasten voor binnen én buiten

De vitrinekasten en informatiekasten van Aplusreclame kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. De kasten kunnen tegen een stootje en ze zijn bestand tegen weersinvloeden. Onze vitrinekasten en informatiekasten worden op maat gemaakt, zodat ze passen in jouw ruimte. We maken gebruik van uiteenlopende materialen, zoals kunststof, metaal en plexiglas. In de kasten kunnen kaarten met nieuwe woningen worden geplaatst. Indien gewenst kunnen de vitrinekasten en informatiekasten ook worden voorzien van hoogwaardige ledverlichting, zodat het huizenaanbod ook in het donker te bekijken is!

Interesse in vitrinekasten en informatiekasten?

Wil je meer weten over de vitrinekasten en informatiekasten van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.