AplusReclame

Wandbelettering

Wil je jouw kantoor, winkel of showroom aankleden met mooie visuals? Maak jouw keuze voor wandbelettering! Met deze relatief eenvoudige techniek geef je jouw interieur een heel nieuwe uitstraling! Zo kun je de wandbelettering niet alleen toepassen op de wanden van jouw kantoor, winkel of showroom, maar ook op liftdeuren of glazen wanden. Aplusreclame vertelt je meer over de mogelijkheden!

Mogelijkheden in wandbelettering

Maak kennis met wandbelettering, een relatief eenvoudige techniek om jouw kantoor, winkel of showroom te voorzien van een mooie aankleding. Ben je de kale, witte wanden in jouw bedrijfspand beu? Je kunt de muren een likje verf geven of voorzien van behang. Wil je een écht bijzondere wandbekleding, dan kies je voor wandbelettering! Hierbij kan je een gehele wand ‘inpakken’ in een fullcolour folie. Wil je op de muren een foto van een mooie vakantiebestemming, een bijzonder kunstwerk of een unieke grafische print? Het is allemaal mogelijk! De gehele muur wordt met een folie beplakt. Indien gewenst kunnen ook andere wanden worden voorzien van de folie, zoals liftdeuren, deuren en glazen wanden.

Interesse in wandbelettering?

Wil je meer weten over de wandbelettering van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.