AplusReclame

Warmtewerende raamfolie

Heb je in jouw kantoor, showroom of bedrijfspand last van de zon? Wanneer de zon schijnt, schijnt deze fel naar binnen. Hierdoor loopt de binnentemperatuur snel op. Met name in de zomer is dit een groot probleem, want de zomers in Nederland worden warmer en warmer. Houd de warme buiten en voorzie de ramen van jouw kantoor, showroom of bedrijfspand van warmtewerende raamfolie!

Folie met warmtewerende eigenschappen

De raamfolie van Aplusreclame beschikt over speciale ‘uv-absorbers’. Deze absorbers vangen de uv-stralen van de zon. Hierdoor wordt het aanzienlijk koeler in jouw kantoor, showroom of bedrijfspand. Bovendien zorgt de folie ervoor dat jouw medewerkers in de schaduw kunnen werken en geen vervelende weerspiegeling van de zon in hun computerscherm hebben. De warmtewerende raamfolie is beschikbaar in verschillende kleurtinten, namelijk neutrale folie, gespiegelde folie en getinte folie. Heb je een glazen plafond, dan kunnen wij hier ook warmtewerende of zonwetende folie op plaatsen (eventueel met een speciale constructie).

Interesse in warmtewerende raamfolie?

Wil je meer weten over warmtewerende raamfolie van Aplusreclame? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.