AplusReclame

Outdoor signing en indoor signing Avans+

Opdrachtgever: Avans+
Locatie: Breda
Dienst: Outdoor signing en indoor signing
Status: Wrapped up

Van Verpleegkundige tot Bedrijfskunde

Van Verpleegkundige tot Bedrijfskunde: Avans+ biedt ruim 200 postbachelor- en masteropleidingen aan op verschillende locaties in Nederland. De opleidingen zijn gericht op ambitieuze professionals die náást hun baan een opleiding willen volgen – of dit nu een verkorte opleiding of een langer opleidingstraject is. De hoofdvestiging van Avans+ staat in Breda. Onlangs is deze vestiging verhuisd naar een geheel nieuwe locatie op de Claudius Prinsenlaan in Breda.

Aanbesteding outdoor signing en indoor signing

Door de verhuizing naar een nieuw pand, moest de gehele outdoor signing en indoor signing worden ontworpen. Avans+ zette een aanbestedingstraject op. Verschillende reclame- en signingbedrijven namen hieraan deel, onder wie Aplusreclame. Wij werkten diverse ontwerpen uit, geïnspireerd op de tekeningen van de architect van Avans+. Zo wordt er in het nieuwe gebouw veel gebruikgemaakt van meubelen en vloeren in houtlook. We hebben deze stijl doorgetrokken in onze voorstellen voor bewegwijzering en dergelijke. De opdrachtgever was zo blij met onze voorstellen, dat wij de klus toegewezen kregen.

Prachtige klus

We hebben de volledige indoor signing en outdoor signing voor onze rekening genomen. Van de volledige bewegwijzering tot de lichtreclame en informatiepalen (totems). Van brievenbussen tot parkeeraanduidingen en bestickering van ramen en wanden. In alle ontwerpen hebben we gebruikgemaakt van de interieurstijl met houtlook. Een prachtige klus om aan te werken!

Offerte aanvragen?

Neem gerust contact op en wij komen
zo snel mogelijk bij je terug.