AplusReclame

Outdoor signing en indoor signing Kinepolis

Opdrachtgever: Kinepolis
Locatie: Diverse locaties in Nederland, België en Frankrijk
Dienst: Outdoor signing en indoor signing
Status: Wrapped up

Bioscoopketen Kinepolis

Je hebt ongetwijfeld al eens een film gezien in een Kinepolis-bioscoop. Was het een ultieme filmbeleving? Kinepolis biedt namelijk verschillende innovatieve technologieën aan, waardoor je als bezoeker een unieke filmbeleving hebt. Denk aan 3D, Laser ULTRA, Dolby Atmos, MX4D en ScreenX. Kinepolis is van origine een Belgische bioscoopketen, onderdeel van de Kinepolis Group. Inmiddels heeft Kinepolis Group tal van cinema’s in onder andere Nederland, België, Frankrijk en Noord-Amerika.

Outdoor signing en indoor signing Kinepolis

De Kinepolis Group timmert hard aan de weg. In België is het al marktleider op het gebied van bioscopen, maar ook in andere landen is het hard op weg om marktleider te worden. Tal van bioscopen worden geopend. Zodra deze bioscoopcomplexen gebouwd worden, moeten ze ook worden voorzien van outdoor signing en indoor signing Voor diverse theaters in Nederland, België en Frankrijk heeft Aplusreclame de complexen voorzien van verlichte logo’s aan de gevels. Soms was deze lichtreclame tot wel 14 meter breed! 

Belettering en mega grafisme

Naast de outdoor signing hebben wij voor diverse theaters ook de indoor signing mogen verzorgen. Van verlichte inkomarcades (bij de entree) tot de belettering van de binnenmuren. Zo hebben we mega grafisme aangebracht: dit zijn grote beletteringen en sierelementen op de wanden. Inmiddels hebben we voor veertien Kinepolis-bioscopen mogen werken. Het is en blijft een ultieme beleving!

Offerte aanvragen?

Neem gerust contact op en wij komen
zo snel mogelijk bij je terug.