AplusReclame

Sign & print voor Polvo bv

Opdrachtgever: Polvo bv
Locatie: Diverse locaties in Nederland
Dienst: Outdoor signing, indoor signing, beursaankleding en carwrap
Status: Wrapped up

Technische groothandel voor bouw en industrie

Polvo bv is een technische groothandel voor de bouw en industrie. Het is met name gespecialiseerd in gereedschappen, hang- en sluitwerk, PBM en ijzerwaren. Polvo bv beschikt over vijftig winkels in Midden- en Zuid-Nederland, zoals Holtgrefe, Van der Stad, Kruyt, Hendriks, Dubson en Leys. Ion deze winkels wordt een zo groot mogelijk assortiment aangeboden, zodat bouw- en industrieprofessionals zo goed mogelijk worden ondersteund in hun werkzaamheden en projecten.

Outdoor signing en indoor signing winkels

Polvo schakelde ons in voor de outdoor signing en indoor signing van de vijftig winkels. Zo hebben wij alle winkels aan de buitenzijde voorzien van onder andere lichtreclame, gevelaankleding, bestickering, doeken en totems. Uiteraard is alles voorzien van de herkenbare geel-zwarte huisstijlkleuren, het kenmerkende lettertype en de stoere fotografie. Ook de styling aan de binnenzijde werd niet vergeten. Van ontvangstbalies en kassablokken tot de aankleding van de verschillende presentatiehoeken van uiteenlopende productgroepen.

Beursaankleding en autobelettering (carwrap)

Naast de aankleding van de winkels hebben wij ook het hoofdkantoor in Zevenbergen voorzien van outdoor signing en indoor signing. Daarnaast schakelt Polvo bv ons geregeld in voor de aankleding van hun beursstand (wanneer ze deelnemen aan beurzen) en voor de belettering van bedrijfsauto’s en bestelwagens. Deze voertuigen worden voorzien van een carwrap in fullcolour print.

Offerte aanvragen?

Neem gerust contact op en wij komen
zo snel mogelijk bij je terug.